Què és Rosa dels Vents?

Rosa dels Vents és l'empresa especialitzada en educació i lleure del Grup Rosa dels Vents. Som tot un referent del sector des de fa gairebé 50 anys. Pels nens i nenes, aprendre és imprescindible, de la mateixa manera que ho és divertir-se. La nostra vocació educativa, els nostres valors pedagògics, la preocupació per la seguretat i la felicitat dels infants formen part del nostre ADN i de la nostra manera de ser i treballar.

Som l'única empresa de lleure a Espanya, i de les poques d'Europa, que disposa d'una certificació ISO de qualitat que engloba de forma integral tots els serveis i processos d'una casa de colònies. Perquè això sigui possible aboquem molt d'esforç a la formació de tots els professionals, més de 600 persones, que formen part de l'equip Rosa dels Vents.

Quines experiències oferim?

El departament d'Activitats de Rosa dels Vents prepara amb molta cura i dedicació diferents activitats i programes de lleure dissenyats especialment per escoles, famílies i infants. Tot per ajudar a gaudir de moments de qualitat als nostres equipaments educatius.

  • Les colònies escolars estan dissenyades amb una metodologia pedagògica i lúdica on aprendre és fonamental. En aquestes colònies es dona resposta a les necessitats específiques de cada escola i es treballen totes les activitats seguint el procés de maduració i desenvolupament de les diferents edats dels nens i nenes.
  • Les colònies d'estiu ofereixen estades úniques perquè els nens i joves gaudeixin de les vacances escolars. Les nostres cases de colònies estan situades a llocs on la natura i la cultura són protagonistes i permeten de dur a terme activitats aquàtiques, d'aventura, descoberta... i combinar-ho amb classes d'immersió lingüística i anglès.
  • Turisme en família permet que els adults es despreocupen de menjars, horaris i logística i els més petits de casa gaudeixen d'activitats divertides i enriquidores per connectar de nou amb la família i fer noves amistats. Les famílies es poden allotjar a les nostres cases de colònies, gaudir dels serveis i activitats i tot per un preu molt econòmic.
  • Idiomes a l'estranger. A través d'aquestes estades durant l'estiu a països estrangers, els joves podran aprendre anglès mentre viuen una experiència única. A més d'estudiar, podran apuntar-se a activitats esportives i culturals com tallers de teatre i es divertiran amb les activitats nocturnes com el karaoke, talent show o cinema.

Aquesta diversitat d'oferta lúdica i pedagògica busca estar al costat dels infants i joves, les escoles i les famílies durant tot l'any fomentant l'aprenentatge i la diversió. Tot assolint el repte d'oferir el millor preu per a les famílies.