Qui Som

ROSA DELS VENTS és una empresa de serveis, amb més de quaranta anys d’experiència. Gestionem directament les nostres cases de colònies i organitzem totes les seves activitats, disposant d'un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es, personal de servei etc. Els més de 60.000 nens que anualment gaudeixen de les nostres instal·lacions avalen la nostra gestió.

quisom

L’experiència i el nostre esforç permanent per donar un servei de qualitat als nostres clients ha fet que siguem la primera empresa de colònies amb el certificat de Qualitat ISO 9001-2015 per la gestió integral d’instal·lacions juvenils així com per l’organització i el disseny dels diversos programes que realitzem en els nostres centres. Aquets centres es troben repartits arreu de Catalunya.

ROSA DELS VENTS organitza festes, viatges i activitats per a individuals i per a col·lectius com les escoles. Comptem amb un equip professional format per educadors, mestres, tècnics esportius, animadors ...

video-activitats

Ús de les COOKIES Utilitzem cookies per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès.

Entesos x