Descobreix la riquesa del Parc Natural!

Les cases de colònies de RV estan emplaçades en un territori ric i divers, sota la protecció del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, així com de la Xarxa Natura 2000.

Aquest paratge ens ofereix una combinació única de paisatges, des del massís muntanyós del Montgrí fins als aiguamolls del riu Ter i l'extraordinària biodiversitat dels fons marins de les illes Medes.

Parc natural

Compromís amb la conservació

Enfrontant els reptes de la massificació, el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, reconeixem la importància de protegir espais com aquest. A RV, ens comprometem a liderar en la conscienciació ambiental, integrant-la en totes les nostres activitats. Apostem per la conservació i la ciència ciutadana com a vehicles per a la preservació del nostre entorn natural.

Activitats respectuoses amb el medi ambient

Per a abordar aquest desafiament, oferim una àmplia gamma d'activitats de lleure i educatives que posen l'accent en el respecte pel medi ambient. Des de la recollida de dades científiques fins a la participació en projectes de conservació, involucrem els nostres participants en accions concretes per a protegir el nostre entorn.

Explora i aprèn

A través de sortides en kayak, taula de paddle surf o esnòrquel, permetem als participants connectar amb la natura mentre contribueixen a la seva conservació. Des de la recollida de microplàstics fins a l'exploració de la biodiversitat marina, cada activitat ofereix una oportunitat única per a l'aprenentatge i l'acció.

Educa als més joves, protegeix el futur

Inculcar als infants i als joves un pensament crític sobre la conservació del medi ambient és clau per al futur del nostre planeta. A través de programes educatius adaptats, els animem a comprendre el valor del nostre entorn i la seva capacitat per a contribuir a la ciència i la preservació dels ecosistemes locals.

Empresas Col·laboradores

Compromís compartit

Estimem allò que coneixem i comprenem. Per això, creiem en la importància de mostrar els nostres ecosistemes locals, involucrar-nos en la recollida de dades i transmetre aquests valors a tots els qui visiten aquest paratge meravellós. Juntament amb la nostra comunitat de participants, aspirem a protegir i preservar la riquesa natural que ens envolta per a les futures generacions.