93 409 20 71 Dll - Dv 09:00 - 14:00 i 15:00 - 20:00 informacio@rosadelsvents.es
Logo Rosa dels Vents
colonies-rosa-dels-vents-0009-base.jpg

Empresa de serveis d'educació i lleure

ROSA DELS VENTS és una empresa de serveis, amb més de quaranta anys d’experiència. Gestionem directament les nostres cases de colònies i organitzem totes les seves activitats, disposant d'un complet equip humà format per dirigents, educadors/es, pedagogs, esportistes, monitors/es, cuiners/es, personal de servei etc.

quisom

L’experiència i el nostre esforç permanent per donar un servei de qualitat als nostres clients ha fet que siguem la primera empresa de colònies amb el certificat de Qualitat ISO 9001-2015 per la gestió integral d’instal·lacions juvenils així com per l’organització i el disseny dels diversos programes que realitzem en els nostres centres. Aquets centres es troben repartits arreu de Catalunya.

Els més de 80.000 nens/es que anualment gaudeixen dels nostres programes i instal·lacions avalen l'excel·lència de la nostra gestió.

ROSA DELS VENTS organitza festes, viatges i activitats per a individuals i per a col·lectius com les escoles. Comptem amb un equip professional format per educadors, mestres, tècnics esportius, animadors ...

FEM SERVIR COOKIES per a recollir estadístiques i oferir una millor experiència d'usuari

Entesos