93 409 20 71 Dll - Dv 09:00 - 14:00 i 15:00 - 18:00 informacio@rosadelsvents.es
Logo Rosa dels Vents

El per què de les colònies escolars amb anglès de Rosa dels Vents

Colonies escolars angles immersio lingüística

1) Per què?

Les nostres colònies escolars estan pensades per a què els nens i nenes gaudeixin al màxim de la seva estada mentre aprenen anglès de forma natural, sense perdre l'essència Rosa dels Vents.

Triem les colònies en anglès perquè l'aprenentatge d'un idioma és molt més profitós quan es dóna realitzant activitats esportives, lúdiques i creatives on els participants són part activa i comparteixen experiències amb els seus companys/es.

2) Com ho fem?

  • Possibilitem una immersió lingüística des de la rebuda fins a la cloenda de les colònies.
  • Entenem l'anglès com a llengua vehicular i no únicament com a llengua d'estudi, per tant potenciem l'aprenentatge significatiu a través de la pràctica i la interiorització de nous conceptes, no memoritzant.
  • Oferim a l'alumnat un context ple d'estímuls en anglès i un equip de monitors/es especialistes. Adaptem el nivell al ritme del grup i potenciem la participació global.
  • Promovem l'aprenentatge entre iguals, on els infants practiquen i aprenen no només dels monitors/es referents sinó dels seus companys.
  • Els infants interactuen en anglès durant tota la jornada, per tant millora la seva comprensió i s'incrementa la motivació per comunicar.

Amb unes condicions òptimes i un equip professional de monitors/es bilingües...
You won't forget your stay with Rosa dels Vents

Programes amb anglès

FEM SERVIR COOKIES per a recollir estadístiques i oferir una millor experiència d'usuari

Entesos