93 409 20 71 Dll - Dv 09:00 - 14:00 i 15:00 - 18:00 informacio@rosadelsvents.es
Logo Rosa dels Vents
colonies-rosa-dels-vents-0005-equitacio.jpg

Borsa de treball de monitors de lleure.

Empresa de colònies escolars i colònies d'estiu, cursos d'idiomes a l'estranger i turisme actiu familiar, amb més de 40 anys d'experiència. Seleccions de personal durant tot l'any de monitors, animadors, cuiners, directors de cases de colònies, professors d'anglès, tècnics de qualitat i seguretat... Llista de correu per rebre ofertes de feina disponible:

Aquestes són les ofertes de feina obertes actualment:

Equip Hosteleria casa de colònies

Si tens experiència en els sectors de l’Hosteleria i/o hoteleria i t’agradaria treballar a una casa de colònies, t’estem buscant!

Si busques feina com a CUINER/A, AJUDANT DE CUINA, RENTAPLATS, CAMBRER/A o relacionades amb NETEJA i tens disponibilitat horària complerta, fes-nos arribar el teu CV.

Disposem de cases de colònies a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. Durant la temporada que treballis amb nosaltres, t’oferim manutenció i allotjament gratuït al centre.

Monitors/es casa de colònies temporada escolar 2023

Busques feina com a monitor/a durant la temporada escolar 2023 i tens disponibilitat complerta?

Iniciem la recepció de candidatures per les properes estades a partir de febrer-març-abril, depenent el centre.

Com a monitor/a t’encarregaràs de la realització d'activitats a la casa de colònies amb grups escolars en tres horaris diferents, per tant, has de tenir disponibilitat complerta per dormir al centre durant les colònies.

Per poder treballar amb nosaltres, hauràs de tenir mínim 21 anys (o fer-los durant la temporada 2023), experiència específica en la realització d’activitats amb pernocta i disponibilitat total. La temporada escolar finalitza a finals de juny, i podràs continuar treballant amb nosaltres durant el juliol en campaments d’ estiu. A més, t’oferim manutenció i allotjament gratuït al centre.

Si estàs interessat/da, envia’ns el currículum!

FEM SERVIR COOKIES per a recollir estadístiques i oferir una millor experiència d'usuari

Entesos