93 409 20 71 Dll - Dv 09:00 - 14:00 i 15:00 - 18:00 informacio@rosadelsvents.es
Logo Rosa dels Vents
colonies-rosa-dels-vents-0009-base.jpg

Borsa de treball de monitors de lleure.

Empresa de colònies escolars i colònies d'estiu, cursos d'idiomes a l'estranger i turisme actiu familiar, amb més de 40 anys d'experiència. Seleccions de personal durant tot l'any de monitors, animadors, cuiners, directors de cases de colònies, professors d'anglès, tècnics de qualitat i seguretat... Llista de correu per rebre ofertes de feina disponible:

Aquestes són les ofertes de feina obertes actualment:

Monitors/es casa de colònies temporada escolar 2022

Estem cercant monitors amb disponibilitat total per treballar als nostres centres de colònies durant la temporada escolar. Iniciarem les estades als mesos de febrer- març-abril depenent el centre.

S'encarregaran de la realització d'activitats a la casa de colònies en tres horaris diferents, per tant, hauran de tenir disponibilitat per dormir al centre durant les estades.

Es requereix ser majors de 21 anys, experiència específica en la realització de campaments i disponibilitat total. Serà valorable la possessió del títol de monitor de lleure.

Oferim feina per la temporada escolar fins a juny, amb possibilitats de continuïtat durant el juliol en campaments d’ estiu, manutenció i allotjament gratuït al centre.

Si estàs interessat/da, envia’ns el currículum!

Responsable casa de colònies

Seleccionem responsable de casa de colònies per centres ubicats a les províncies de Girona i Lleida.

Es requereix experiència en la gestió de personal a hoteleria o gerència de negoci similar i cotxe propi. Vàlides experiències en direcció de un hostal, petit hotel, càmping, casa de colònies...

Oferim allotjament (habitació privada), manutenció i formació Incorporació al febrer i feina fins a finals d'agost.

Possibilitats de fer carrera dins l'empresa.

Si estàs interessat/da, envia’ns el currículum!

FEM SERVIR COOKIES per a recollir estadístiques i oferir una millor experiència d'usuari

Entesos