93 409 20 71 Dll - Dv 09:00 - 14:00 i 15:00 - 18:00 informacio@rosadelsvents.es
Logo Rosa dels Vents
colonies-rosa-dels-vents-0004-rafting.jpg

Borsa de treball de monitors de lleure.

Empresa de colònies escolars i colònies d'estiu, cursos d'idiomes a l'estranger i turisme actiu familiar, amb més de 40 anys d'experiència. Seleccions de personal durant tot l'any de monitors, animadors, cuiners, directors de cases de colònies, professors d'anglès, tècnics de qualitat i seguretat... Llista de correu per rebre ofertes de feina disponible:

Aquestes són les ofertes de feina obertes actualment:

Monitors casa de colònies temporada escolar (disponibilitat immediata)

Estem cercant monitors amb disponibilitat total i immediata per treballar als nostres centres de colònies durant la temporada escolar.

S'encarregaran de la realització d'activitats a la casa de colònies en tres horaris diferents, per tant, hauran de tenir disponibilitat per dormir al centre durant les estades.

Es requereix ser majors de 21 anys, experiència específica en la realització de campaments i disponibilitat total. Serà valorable la possessió del títol de monitor de lleure.

Oferim feina per la temporada de abril a juny, amb possibilitats de continuïtat durant el juliol en campaments de estiu, manutenció i allotjament al centre i sou de 1.322 € bruts al mes (cobrant segons els dies treballats, amb menys dies de feina durant el abril i feina molt més continuada des de meitat de maig)

Interessats, envieu el currículum.

Monitors de Casa de Colònies estiu

Cerquem monitors per temporada de estiu per les nostres Cases de Colònies

S'encarregaran de la gestió d'activitats esportives i lúdiques amb grups de totes les edats (6 a 14 anys), des de finals del mes de juny fins a finals de juliol, amb possibilitats de continuïtat a l'agost.

Es requereix experiència al lleure (a centres de colònies, agrupament, esplai o similar), i disponibilitat total a partir del 20 de juny. Valorable carnet de monitor de lleure.

Oferim feina per tongades de 15 dies, amb possibilitats de repetir estades amb un descans entre una i altre, formació específica de rosa dels vents, manutenció i allotjament al centre i sou de 1.526 € bruts al mes.

FEM SERVIR COOKIES per a recollir estadístiques i oferir una millor experiència d'usuari

Entesos