Tir amb Arc

Tirs a diana que requereixen de la concentració mental i la capacitat d’autocontrol en benefici de la precisió. L’arc pot ser considerat com el primer instrument construït pels humans que s’ha mantingut sempre en el llarg camí de la seva evolució. Predestinat a convertir-se en una eina indispensable per a la supervivència, el tir amb arc és un dels esports més antics del món. Nosaltres podrem descobrir la tècnica del tir intuïtiu posant també a prova la nostra concentració per conèixer d’aprop l’habilitat que havien de tenir els nostres antecessors per tal d’aconseguir un àpat. Qui creieu que tindria millor punteria?

On es fa aquesta activitat: Castell de Fluvià, Mas Pinsach, La Garbinada, Mas Badó, Pou del Glaç, Mas Portal i Albatros.

Edats: a partir de 8 anys.


L'activitat està dirigida per un monitor/a titulat i format dins les directrius de Rosa dels Vents, en materia de seguretat i normativa de funcionament.

Tot el material necessari serà proporcionat per la Casa de Colònies.

Material de seguretat:

  • Reposa arcs
  • Carcaix
  • Cortina impactes

video-activitats

Ús de les COOKIES Utilitzem cookies per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès.

Entesos x